Virtual private server

Wat is een virtual private server?
Virtual Private Server is de volledige naam van de afkorting VPS. Het is een eigen afgeschermde omgeving van een fysieke server. Deze fysieke server is opgedeeld in meerdere stukken die dan een VPS worden genoemd. Met een VPS pakket heeft u dezelfde mogelijkheden als met een dedicated server. Elke VPS beschikt over een eigen stukje software (Linux of Windows) en zijn daarmee volledig gescheiden van de andere VPS-en. Hiermee heeft u alle flexibiliteit om zelf instellingen te beheren en software of services te draaien.

VPS groeit met u mee.
Met een VPS laat u uw server eenvoudig mee groeien met de benodigde capaciteit, zonder dat u iets hoeft aan te passen aan uw software. U heeft snel extra capaciteit beschikbaar bij onverwachte groei op uw website of applicatie. Afhankelijk van uw wensen kiest u de grootte van uw VPS-pakket, met daarbij de benodigde gereserveerde ruimte en rekenkracht (CPU-power).

VPS bij ISNet?
Wilt u graag grotere projecten hosten maar bent u er nog niet uit, wat uw bedrijf precies nodig heeft? Bij ISNet bent u aan het goede adres en wij helpen u met de goede keuze te maken. Onze experts staan altijd voor u klaar, om samen met u te kijken naar een pakket die bij uw project past. Bij ISNet is service van topkwaliteit de standaard. Daarom bieden wij volledige managed-services. Zo kunt u profiteren van de beste servers en is technische expertise aan uw zijde niet noodzakelijk. Bekijk onderstaande pakketten en kies voor een virtuele server van topkwaliteit.
.nl domein
registeren?
Domeinnaam Beschikbaarheid Prijs  
Waarom kiezen voor ISNet?
  • Snel en eenvoudig geregeld
  • Veilig online betalen
  • Elke 24 uur een back-up
  • Telefonische en online support
  • Eigen online beheer
Alle rechten voorbehouden © 2016