Onze Partners

 • SIDN

  Onze .nl domeinregistratie verloopt via de Stichting Internet Domeinregistratie Nederland. Samen zetten wij ons sinds jaar en dag in om uw organisatie onder een herkenbaar domein online te zetten.


 • BNamed

  Een andere partner als het gaat om domeinregistraties is bNamed. Met ons partnerschap zijn wij in staat u onder andere de extensies .amsterdam, .app en .frl te verlenen.


 • OpenSRS

  OpenSRS is een van de grootste domeinnaam registrars ter wereld. Als partner van OpenSRS kunnen wij u een groot aantal verschillende domeinextensies aanbieden.


 • Xolphin

  Samen met onze partner Xolphin realiseren wij voor onze klanten betrouwbare en veilige SSL-certificering en zorgen voor een professionele uitstraling van uw domein.


 • Proserve

  Met de ondersteuning van de proserve datacenter services kunnen wij u hoogwaardige oplossingen bieden door gebruik te maken van state-of-the-art infrastructuur.


 • Plesk

  Met het Plesk Control Panel van Parallels bieden wij gemakkelijk te gebruiken beheeromgevingen aan klanten om een groot aantal functies zelf te kunnen beheren.


Krachten bundelen

ISNet is partner met hoogwaardige en betrouwbare partners. Hierdoor kan ISNet garanderen dat u alleen de beste dienstverlening krijgt. Door krachten te bundelen kunnen wij u de beste totaal oplossing aanbieden.

Support van ervaren medewerkers

Bij ISNet krijgt u support van ervaren medewerkers. Wij streven ernaar om al uw vragen snel en professioneel te beantwoorden. Ook garanderen wij een snelle en juiste aanpak van uw problemen.
Alle rechten voorbehouden © 2016