Wie zijn wij?

Wij zijn gek op online communicatie. En daarom bieden wij al ruim vijftien jaar uiteenlopende internetdiensten aan. Al die jaren zijn wij met de tijd meegegaan waardoor we tegenwoordig de modernste technologieën en oplossingen leveren aan zakelijke klanten binnen zowel de profit- als non-profit sector.   

Persoonlijke & nuchtere aanpak

U vindt ons in Franeker. Onze Friese nuchterheid vertaalt zich door in onze producten en diensten. Niemand zit te wachten op ingewikkelde pakketten die voordelig lijken, maar het niet zijn. En als er een probleem is moet dit gewoon snel worden opgelost. Een no-nonsense mentaliteit! 

Als geen ander begrijpen wij dat uw online communicatie van groot belang is voor uw organisatie. Ons team van toegewijde medewerkers staat dan ook altijd voor u klaar per telefoon en e-mail. Ondanks alle digitale middelen blijft persoonlijk contact met onze klanten van groot belang.

ISNet in een notendop

Uiteraard kunt u bij ons terecht voor domeinnaamregistratie, website-hosting en email. Voor ieder type organisatie bieden wij passende oplossingen tegen gunstige tarieven.  Daarnaast leveren wij ook hosting- en opslagoplossingen voor specifieke vraagstukken. Onze adviseurs kijken samen met u naar de beste (maatwerk)oplossing voor bijvoorbeeld de hosting van uw webshop, webapplicatie, website met extreem veel traffic of intranet. Uiteraard leveren wij ook onderhoud op deze platformen. Veiligheid, betrouwbaarheid  en toegankelijkheid zijn punten waarop wij ons dag in dag uit onderscheiden. 

.nl domein
registeren?
Domeinnaam Beschikbaarheid Prijs  
Waarom kiezen voor ISNet?
  • Snel en eenvoudig geregeld
  • Veilig online betalen
  • Elke 24 uur een back-up
  • Telefonische en online support
  • Eigen online beheer
Alle rechten voorbehouden © 2016