Wordpress hosting

Waarom Wordpress hosting bij ISNet?
Wordpress is een zeer populair Content Managment System (CMS) om websites mee te bouwen en te onderhouden. Met Wordpress beschikt u over uitgebreide functionaliteiten, zoals ruime keuze uit verschillende extenties, speciale modules en add-ons. Hiermee is het mogelijk om heel gemakkelijk nieuwe functionaliteiten toe te voegen aan uw website.

Weinig technische kennis vereist.
Het Wordpress CMS is een gebruiksvriendelijke applicatie waar u geen expert voor hoeft te zijn. Start vandaag nog met Wordpress hosting van ISNet.

Wordpress installatie en support.
Wanneer u Wordpress hosting van ISNet heeft besteld, doet ISNet de volledige installatie voor u. Zo kunt u direct beginnen met uw Wordpress website. U kunt bij de Nederlandse Wordpress community vragen stellen en ervaringen delen. Dit is tevens de plaats voor de laatste Wordpress vertalingen en het het nieuwste Wordpress nieuws.

Voordelen van Wordpress.
Het Wordpress CMS heeft vele voordelen. Wordpress is een gratis CMS met vele gebruikers en een actieve community. Deze community is continue actief waardoor er heel veel informatie te vinden is over dit CMS. U betaalt dus geen dure licentierechten voor Wordpress. Verder is Wordpress een stabiel en betrouwbaar CMS. U kunt zelf het onderhoud van de website doen. Het is heel gemakkelijk om nieuwe content op uw website te plaatsen.

wordpress logo
.nl domein
registeren?
Domeinnaam Beschikbaarheid Prijs  
Waarom kiezen voor ISNet?
  • Snel en eenvoudig geregeld
  • Veilig online betalen
  • Elke 24 uur een back-up
  • Telefonische en online support
  • Eigen online beheer
Alle rechten voorbehouden © 2016