Joomla hosting

Waarom Joomla! hosting bij ISNet?
Joomla! is een zeer populair Content Managment System (CMS) om websites mee te bouwen. Met Joomla! beschikt u over uitgebreide functionaliteiten, zoals extenties, speciale modules en add-ons. Bovendien is Joomla! perfect voor zoekmachineoptimalisatie voor uw bedrijf.

Weinig technische kennis vereist.
Het Joomla! CMS is een gebruiksvriendelijke applicatie waar u geen expert voor hoeft te zijn. Start vandaag nog met Joomla! hosting van ISNet. Bekijk al onze pakketten hier.

Joomla! installatie en support.
Wanneer u Joomla! hosting van ISNet heeft besteld, doet ISNet de volledige installatie voor u. Zo kunt u direct beginnen met uw Joomla! website. U kunt bij de Nederlandse Joomla! community vragen stellen en ervaringen delen. Dit is tevens de plaats voor de laatste Joomla! vertalingen en het nieuwste Joomla! nieuws.

Voordelen van Joomla!
Joomla! heeft vele voordelen als u dit CMS wilt gebruiken. Joomla! is een gratis CMS systeem met vele gebruikers dat ook nog eens actief wordt ontwikkeld. U betaalt dus geen dure licentierechten voor Joomla!. Verder is Joomla! een stabiel en betrouwbaar CMS systeem. U kunt zelf het onderhoud van de website doen. Als u met Word kunt werken, kunt u ook foto's en artikelen op de website zetten. Zelfs het menu kunt u aanpassen. U kunt met meerdere personen tegelijk werken op de website met allemaal een apart account.

joomla logo
.nl domein
registeren?
Domeinnaam Beschikbaarheid Prijs  
Waarom kiezen voor ISNet?
  • Snel en eenvoudig geregeld
  • Veilig online betalen
  • Elke 24 uur een back-up
  • Telefonische en online support
  • Eigen online beheer
Alle rechten voorbehouden © 2016