Drupal hosting

Waarom Drupal hosting bij ISNet?
Drupal is een zeer populair Content Managment System (CMS) om websites mee te bouwen en te onderhouden. Drupal beschikt over een uitgebreide keuze aan functionaliteiten zoals modules, add-ons en extensies.

Technische kennis is vereist.
Het Drupal CMS is een gebruiksvriendelijke applicatie maar u dient wel kennis van bepaalde programmeer talen te hebben. Om uw content te kunnen beheren, dient eerst een website te worden gebouwd op het Drupal CMS. Mocht u interesse hebben in een Drupal website? Neem dan hier eens een kijkje. Heeft u al een website? Dan kunt u uw eigen template importeren in uw nieuwe omgeving.

Drupal installatie en support.
Wanneer u Drupal hosting van ISNet besteld, doet ISNet de volledige installatie voor u. Zo kunt u direct beginnen met uw nieuwe Drupal website. De actieve community van Drupal is ook een manier om nieuwe idee├źn en oplossingen te vinden voor uw website.

Voordelen van Drupal.
Drupal heeft een eenvoudig beheerbaar systeem. Hiermee kunt u in no time nieuwe content op uw website zetten die daarna gelijk online staat. Wel moet er eerst een website worden gebouwd, maar hierna kunt u zelf uw content managen. Alles is te beheren in Drupal. U kunt gemakkelijk nieuwe pagina's toevoegen en uw eigen content op deze pagina zetten.

drupal logo
.nl domein
registeren?
Domeinnaam Beschikbaarheid Prijs  
Waarom kiezen voor ISNet?
  • Snel en eenvoudig geregeld
  • Veilig online betalen
  • Elke 24 uur een back-up
  • Telefonische en online support
  • Eigen online beheer
Alle rechten voorbehouden © 2016