Vertrouwen

Laat zien dat uw bezoekers en klanten gebruik maken van een beveiligde website. Uw website straalt professionaliteit uit. Daarnaast beloont u uzelf met een betere vindbaarheid via zoekmachines. In Nederland is het wettelijk vastgelegd dat e-commerce ondernemers haar gegevensuitwisseling moet beveiligen. In ons bestelproces wordt u geholpen met het kiezen van het SSL-certificaat die bij uw wensen past.

 • Verhoogde betrouwbaarheid.
 • Veilige verbinding met uw website.
 • Hogere vindbaarheid in Google.
 • Meer succes met uw website.

Professioneel

 • Altijd een
  veilige verbinding

  SSL zorgt voor een veilige verbinding tussen uw website en uw klanten en bezoekers.
 • Kom hoger
  in Google

  Wanneer u uw website beveiligd met SSL wordt u door Google beloond met een hogere klassificering.
 • Zorgeloze installatie
  en ondersteuning

  Een SSL certificaat is eenvoudig te installeren in het controle paneel.

Uw domein beveiligen met SSL?

Het is voor uw webshop van belang dat klanten gegevens veilig kunnen achterlaten. Of het nu om persoonlijke, betaal of andere gevoelige gegevens gaat. Hiervoor is een SSL certificaat bedoeld. ISNet biedt een breed scala SSL certificaten aan. Er is dus altijd een passend SSL certificaat voor uw website.

Welke validatie heeft u nodig?
Domeinnaamvalidatie (DV) is een snel certificaat waarbij wordt gecontroleerd of de aanvrager daadwerkelijk controle heeft over het desbetreffende domein. Met dit certificaat hebben uw bezoekers een beveiligde verbinding middels 128/256 bits encryptie. Organisatievalidatie (OV) controleert naast de domeinvalidatie ook op bedrijfsinformatie. Hiervoor wordt naar een openbaar register zoals de KvK gekeken en wordt uw organisatie ter verificatie gebeld. Organisatievalidatie biedt meer vertrouwen dan enkel een domeinnaamvalidatie. Extended validatie (EV) geeft de maximale betrouwbaarheid. In de adresbalk wordt ter indicatie uw bedrijfsidentiteit in een groene adresbalk getoond. Als aanvrager van dit certificaat moet u voldoen aan zeer strenge vastgestelde richtlijnen.

Hulp nodig?
Meer hulp nodigbij het kiezen van de het juiste certificaat voor u? Doorloop onze productkeuze wizard. Daarnaast kunt u hier ook kiezen voor andere ssl leveranciers dan Comodo.

Wat kunt u met een wildcardcertificaat?
Een standaard SSL- certificaat wordt gekoppeld aan specifieke (sub)domeinen. Met een wildcardcertificaat worden al uw subdomeinen onder uw hoofddomein beveiligd. Het certificaat wordt aangevraagd op *.uwdomein.nl. U beveiligd een onbeperkt aantal subdomeinen. Momenteel kunt u een wildcardcertificaat vragen voor domein- en organisatievalidatie. Bij de extended validatie kunt u enkel uw vooraf gespecifieerde subdomeinen beveiligen.

Alle rechten voorbehouden © 2016